Sök på hela webbplatsen

Campa i Södertälje

2022-08-31

Vad vore en svensk sommar utan camping? I Södertälje finns såväl skärgårdsidylliska havscampingar som avkopplande stugvistelser nära naturen.

Familjecampingen Godisladan

Om du letar efter en liten och personlig camping är Godisladan på Hölö helt rätt. Godisladan lockar många barnfamiljer med sitt vackra läge precis vid sjökanten och en härlig lekplats som bjuder in till lek.

Klicka här för att läsa mer om Godisladan 

 

Farstanäs camping 

Här hittar du en ca 350 m lång sandstrand med stora gräsytor, med orörd natur i naturreservatet alldeles intill. 

Campingen är under utveckling och kommer under 2022 vara öppen i enklare form parallellt som arbete pågår med att forma en framtida camping. 

Klicka här för att läsa mer om Farstanäs camping

Läs mer om naturreservatet här

Läs mer om badet här

Läs mer om vandringslederna på Naturkartan

 

Skansholmen camping

På anrika skärgårdscampingen Skansholmen myllrar det av liv. Här finns en välbesökt sjökrog tillsammans med en marina, gästhamn, café, kiosk och affär. Skansholmen är belägen precis vid farleden in till Södertälje och här kan du övernatta i stuga, på vandrarhem eller i din egen båt, husbil eller husvagn.

Klicka här för att läsa mer om Skansholmens camping 

 

Myssjö gård

Sov i trädtält eller safaritält på off-grid gården Myssjö gård. Gården ligger på en ö mitte emellan Södertälje, Nykvarn och Gnesta. Hit kommer du med båt eller flotte och njuter av ett boende och aktiviteter som att paddla kanot eller ta el flottur så nära naturen du kan komma. 

Läs mer om Myssjö gård här