Sök på hela webbplatsen

Campa i Södertälje

2021-07-10

Vad vore en svensk sommar utan camping? I Södertälje finns såväl skärgårdsidylliska havscampingar som avkopplande stugvistelser nära naturen.

Familjecampingen Godisladan

Om du letar efter en liten och personlig camping är Godisladan på Hölö helt rätt. Godisladan lockar många barnfamiljer med sitt vackra läge precis vid sjökanten och en härlig lekplats som bjuder in till lek.

Klicka här för att läsa mer om Godisladan 

 

Stockholm Strandby Farstanäs

Campa i tält under stjärnorna, övernatta i egen husvagn eller bo bekvämt i lillstuga eller villavagn? På Stockholms Strandby kan du forma din egen campingupplevelse. Oavsett vad du väljer är havets brus och orörd natur alltid nära. Den 350 meter långa sandstranden nedanför campingen har stora gräsytor, badbrygga och hopptorn.

Klicka här för att läsa mer om Stockholm Strandby Farstanäs

 

Skansholmen camping

På anrika skärgårdscampingen Skansholmen myllrar det av liv. Här finns en välbesökt sjökrog tillsammans med en marina, gästhamn, café, kiosk och affär. Skansholmen är belägen precis vid farleden in till Södertälje och här kan du övernatta i stuga, på vandrarhem eller i din egen båt, husbil eller husvagn.

Klicka här för att läsa mer om Skansholmens camping 

 

Myssjö gård

Sov i trädtält eller safaritält på off-grid gården Myssjö gård. Gården ligger på en ö mitte emellan Södertälje, Nykvarn och Gnesta. Hit kommer du med båt eller flotte och njuter av ett boende och aktiviteter som att paddla kanot eller ta el flottur så nära naturen du kan komma. 

Läs mer om Myssjö gård här

 

Dockmoran

I bondgårdsmiljö på Dockmorans Dockmuseum kan du hyra ett idylliskt torp per natt eller per vecka. Ta del av Lottas fantastiska docksamling med allt från antika dockor i porslin till moderna dockor. Önskar du en stunds avkoppling? Luta dig tillbaka i den vackra, lummiga trädgården och njut av den stillsamma miljön på 1800-talsgården.

Läs mer om Dockmoran